Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Ήταν Αγάπη Official Audio Release © 2014 Heaven Music S.A. Greece. Μουσική: Νίκος Αντύπας, Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου

Alkistis Protopsalti – Itan Agapi. Official Audio Release © 2014 Heaven Music S.A. Greece. Music: Nikos Antipas, Lyrics: Lina Dimopoulou

HEAVEN MUSIC
Like us on Facebook: http://on.fb.me/ReSi34
Follow us on Twitter: http://bit.ly/S2RRHO
Official YouTube Channel: http://bit.ly/RXfwdL

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Αντύπας μας συστήνουν το πρώτο τραγούδι, σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου, με τίτλο «Θέα Παραδείσου»

Ήταν …η αγάπη για τη μουσική, για το τραγούδι, για τις μαγικές και ανεκτίμητες στιγμές της δημιουργίας…

ήταν …η χημεία, η επιθυμία και η έντονη διάθεση της αποτύπωσης της νέας σελίδας της μουσικής τους ιστορίας, που ενώνει το παρελθόν με το παρόν…

η αφορμή της νέας συνάντησης της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με το Νίκο Αντύπα στο στούντιο.

«Σαν μία διάπλατα ανοιχτή βεράντα της μουσικής», με «Θέα παραδείσου» περιγράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, πολύ χαρακτηριστικά, αυτήν τη μουσική συνάντηση, που πλημμύρισε από χρώματα, μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, ερμηνείες που μετέφεραν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.
Ο Νίκος Αντύπας, που συνέθεσε τις 11 μελωδίες, και στη συνέχεια ο Μιχάλης Γκανάς , η Λίνα Δημοπούλου , ο Νίκος Μωραϊτης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και η Ελένη Φωτάκη, 5 σπουδαίοι στιχουργοί, από διαφορετικές γενιές, που ‘ζωγράφισαν’ το συναίσθημα της μουσικής.
Στη μουσική παρέα προστέθηκε και ο Γιάννης Χαρούλης, ενώνοντας τη φωνή και την ερμηνεία του με αυτήν της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε ένα τραγούδι εξαιρετικά συγκινητικό.
«Ήταν αγάπη» είναι το πρώτο δείγμα-προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς , μια ματιά από την ‘κλειδαρότρυπα΄ της εισόδου αυτής της πολύχρωμης ‘βεράντας της μουσικής’, με οικοδέσποινα την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τις νέες μοναδικές ερμηνείες της που έρχονται να απογειώσουν τις ψυχές μας.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!

ΣΤΙΧΟΙ:

Λοιπόν μας βρήκαν συννεφιές
θαμπώσανε οι ομορφιές
στη μπόρα ο χρόνος ο χαφιές
μας δίνει
Ξυράφια οι κλεφτές ματιές
οι ψίθυροι και οι κραυγές
κι ό,τι αγαπάγαμε ως χθες
οδύνη

Να πας καλά
όπου πας καλά
να μη λυπάσαι, μα να θυμάσαι
Και τ’ όνομά μου και τ’ άγγιγμά μου
πριν γίνει στάχτη έζησε κάτι
κι ήταν αγάπη

Ταξίδια κάνουν οι ψυχές
σα ναυαγοί ψάχνουν στεριές
ανάσες παίρνουν βιαστικές
και φεύγουν