ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ | ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ (OFFICIAL AUDIO RELEASE ALBUM HQ)
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΥΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
2015 PANIK PLATINUM

i Tunes : http://bit.ly/Itunes_Sinantisi_Theodorakis-Korkolis

Subscribe here: http://bit.ly/PanikRecords_YouTube

Ο Στέφανος Κορκολής για πρώτη φορά αγγίζει σαν σολίστ του πιάνου έργα του Μίκη Θεοδωράκη, από όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Ένα διπλό CD με τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ».
Πρελούδια για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

ΠΙΑΝΟ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΥΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ/ ΜΙΞΗ/ MASTERING: ΗΛΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ, STUDIO ODEON
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ
ART DIRECTION/ ARTWORK: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΒΟΜΒΟΛΑΚΗΣ
2015 PANIK PLATINUM

Ο Στέφανος Κορκολής για πρώτη φορά αγγίζει σαν σολίστ του πιάνου έργα του Μίκη Θεοδωράκη, από όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Ένα διπλό CD με τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ». Πρελούδια για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Στο πρώτο CD του διπλού άλμπουμ, υπάρχουν και τρεις διασκευές για πιάνο στα κομμάτια «Ζορμπάς», “Χαρταετοί” και “Tην πόρτα ανοίγω το βράδυ”, οι οποίες, όμως, συμπεριλαμβάνονται ΜΟΝΟ στη φυσική εκδοχή του άλμπουμ (CD), που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία.

«Παρόλο που έχω απλόχερα την άδεια του Μίκη Θεοδωράκη για τις διασκευές για πιάνο στα κομμάτια «Ζορμπάς», “Χαρταετοί” και “Tην πόρτα ανοίγω το βράδυ”, προτίμησα να παραμείνω τυπικός απέναντι στους κανόνες της Γερμανικής εταιρείας SCHOTT, που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του συνθέτη και η οποία δίνει συγκεκριμένες άδειες μόνο σε περιπτώσεις φυσικών φορέων (CD, Βινύλιο κτλ.)» Στέφανος Κορκολής